KAHRAMANMARAŞ / ANDIRIN - Boğazören Taşoluk Işıkdibi İlkokulu

Boğazören Taşoluk Işıkdibi İlkokulu

Boğazören Mahallesi Işıkdibi Sokak Andırın/K.MARAŞ
Vizyon
Devletimizin ve ailelerimizin bize sağladığı imkanlarla kendini geliştiren, öğrenmeyi öğrenen, inceleyen ve araştıran, öğretmenlerimizin rehberliğinde ve gözetiminde geçmişle gelecek arasında köprü kurabilen, bizden sonrakilere örnek olabilecek niteliklere sahip bir topluluk olmaktır.
Misyon
Yüce Önder Atatürk´ün "Büyük Türkiye" idealine ulaşmayı hedefleyen, Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirmektir.Milli değerlerine bağlı, kendine güvenen, yaratıcı, çağdaş, günümüzün hızla gelişen ihtiyaçlarına cevap verecek donanıma sahip, bilgili ve saygılı bireyler yetiştirmek için varız.
Öğretim Şekli :Taşımalı Eğitim
İngiizce
Taşıma
Öğretmen servisi vardır
Yerleşim Yeri
OKULUMUZ KAHRAMANMARAŞ İLİ ANDIRIN İLÇESİ BOĞAZÖREN MAHALLESİNDEDİR. ÖĞRENCİLERİMİZ TAŞIMA SİSTEMİ İLE OKULA GELMEKTEDİR.
Kahramanmaraş İl Merkezine 80 km, Andırın İlçe Merkezine 18 km.
Okulumuzda düzenli olarak TÜBİTAK BİLİM FUARI yapılmaktadır